Synge julen inn

17.12. var vi med å synge jula inn.

Julefest på Bondeheimen 14.12.

Sang på kirketorget.

Den 28.11. var på på Kirketorget i Farsund og sang før og etter at Pål Espolin Johnson hadde sitt kåseri om folket fra Mostadvika på Værøy. Interessant. (Vi var ikke ferdige med å stille opp på bildet)

Sang på eldresentrene i Farsund

Den 11.11. var vi på besøk på Listaheimen og Omsorgsenteret for å synge for dem.  Fint å få synge der, og ekstra stas ble det da flere sang med på "en sjømannsjul på Hawaii".

Sangoppdrag. Flekkefjord historielag.

Torsdag 19.19.17 sang vi i Flekkefjord for historielaget. Det var full sal og vi hørte pensjonert ambassadør Leif Arne Ulland kåsere om: Avstand skiller ikke hjertene: Helene Karoline Larsens reise med bark "Aurora" 1906 - 1908. Se facebooksiden vår og hør hvordan Terje underholdt oss på veien.

Høsttakkefest

Torsdag, den 5.10. sang vi da Farsund menighet hadde høsttakkefest på kirketorget.

Turen til Værøy

Værøy Mannskor har 90 årsjubileum i år. Vi var invitert til å være med på feiringen. - 10. til 13. august med konsert i kirka og jubileumsfest lørdag den 12.8. Vi ble tatt imot som konger, ble behandlet som konger, ble kjørt rundt på sightseeing og til og fra kirke og festlokalet. En meget hyggelig weekend.

Omvisning på Lofoten Viking.
Omvisning på Lofoten Viking.
Jan Olav på Natofjellet.
Jan Olav på Natofjellet.
"Norge mitt Norge" avsunget på toppen av Natofjellet.
"Norge mitt Norge" avsunget på toppen av Natofjellet.

Litt godlyd fra jubileumskonserten på Værøy.

Sommerfest

Den 25. juli var vi invitert til Lundegaardene i Lyngsvågsbukta. Smeigedag med mye reker, krabbe og tilbehør. Noe øving før avreisen til Værøy og mange fine spontanopptredener. Ingenting var innøvd fra før (noe som kunne merkes) men ingen brydde seg om det. Det er flott å være i et slikt fellesskap med så mange talenter. Flott kveld. På Farsund Shantykor sin facebookside ligger en film med flere av de sangene som ble framført. https://www.facebook.com/Farsund-Shantykor-137286849955966/?fref=ts

Kaperdagene

På tirsdagen, Kaperspilldagen, ble vi "kalt ut" for å synge en halv times tid på torget. Det kom  skikkelig kraftig regn rett før vi skulle synge, men det ga seg heldigvis noe da vi sang. Thronn var litt bekymret for trekkspillet, men fikk hjelp av Martin til å holde trekkspillet tørt.

Hidra

Den 24.6. var vi på skalldyrfestivalen på Hidra.

St.Hans

St.Hans var våt i år. Det var allikevel 45 båter som stilte. turen gikk fra indre havn via motorbåtforeningen, der vi sang fra Adella, og til Eikvåg der alle båtene samlet seg rundt Adella. Vi sang flere sanger her.

Fedahuset 2.3.

2.3: Ragnar Kvam: "Fra mine mange reiser", sang ved Farsund shantykor, kveldstanker ved Olav Granlund.

Thronn ledet allsangen.

Frelsesarmeen den 28.1.

"Aften for De Over 60 på Frelsesarmeen" den 28.1.2017.

Det er ingen bilder fra kvleden, som opprinnelig var glemt, men vi greide å kalle sammen fullt kor på én dag. Det viser samhold og viser ansvar overfor koret. Flott innstilling.

Del denne siden